Cremet gulerodssuppe

Nemme pølsehorn

IMG_8001

 

Jeg havde nogle kyllingepølser tilovers fra en pizza jeg lavede forleden, og hvad gør man så med resten? Man laver da selvfølgelig små lækre pølsehorn.
Disse pølsehorn er sundere end normale da de ikke indeholder så meget fedt og de indeholder grahamsmel. Hvis det lyder som noget for dig så se med!

16 pølsehorn

  • 1/4 l lunkent vand
  • 12 g gær
  • 125 g grahamsmel
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk sukker
  • 1/2 spsk olie
  • 250 g hvedemel
  • 1 pakke kyllingepølser
  • Sesam til pynt
  • Mælk til pensling

Smuldre gæret i vandet.
Tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen til den bliver fast – tilsæt eventuelt mere mel.
Lig et viskestykke henover skålen og lad dejen hæve i 45 minutter.
Del dejen i to klumper og rul den ud til en stor cirkel. skær nu otte trekanter ud af hver bolle. Lig en pølse i den lange ende af trekanten, og rul.
Put eventuelt ketchup i nogle af dem, hvis du har lyst til det.
Lig pølsehornene på en bageplade beklædt med bagepapir.
Lig et rent viskestykke henover og lad pølsehornene efterhæve i 15 minutter.
Tænd ovnen til 200 grader.

IMG_7990

 

Pensel hornene med mælk, og drys sesam henover – kan selvfølgelig sagtens undlades, hvis man heller vil det.
Bag pølsehornene i ovnen (200 grader) i 20-25 minutter.
Lad dem køle af på en rist, og nyd dem!

IMG_7991

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet gulerodssuppe