Pizza spejlæg
Bare rolig, det er ikke så mærkeligt som overskriften får det til at lyde.
De her æg er super lækre og nemme at lave til morgenmad. Derudover skal kun få ingredienser til. Grunden til at jeg kalder dem ‘pizza spejlæg’ er fordi, at der i bunden er tomat og oregano, og hvis der er noget der kendetegner pizza, så er det de to ting.
Blandingen af cremet feta, bløde æg. friske tomater og smagen af oregano giver denne her morgenmad noget helt specielt. Det smager som noget, der er blevet brugt flere timer på, når det i virkeligheden er meget mere simpelt.
Mangler du ideer til anderledes morgenmad, så se med her.
2 personer
- 4 æg
- 4 cherrytomater
- Oregano
- Salt
- Peber
- Feta i tern
Start med at smøre bunden af hver form med en smule non-stick spray eller olie.
Så smuldre du ca. 5-7 fetatern i hver af formene.
Skær tomaterne i små stykker og lig dem oven på fetaen (2 tomater i hver)
Derefter drysses der en teske oregano over begge.
Klæg nu to æg i hver form og drys med salt og peber – vær forsigtig med salten da det hurtigt kan gå hen og blive alt for saltet.
Bag æggene på 190 grader i 15 minutter.
Spis dem varme og eventuelt med en lækker bolle.
Ingen kommentarer endnu