Fyldte ostecrepes
De her fyldte ostecrepes er virkelig en lææææækker morgenmad eller aftensmad. Jeg spiste dem faktisk til aftensmad, selvom de nok egner sig mest til morgenmad/brunch, men jeg er et voksent menneske, og jeg valgte at spise morgenmad til aftensmad!
Selve crepen indeholder purløg og cheddar, og så er de fyldte med champignoner og scrambeled eggs.. mhmmm!
Det gode ved de her crepes er at du selv kan vælge hvad du vil have i af fyld. Hvis det er scrambeled eggs, flødeost, kylling, you name it!
Opskriften her giver 5-8 crepes, alt afhængig af hvor store du vælger at lave dem.
- 180 ml mælk
- 50 g revet cheddar
- 1 æg
- 95 g mel
- ½ spsk sukker
- 1/4 tsk salt
- 1 spsk olie
- Purløg klippet i små stykker
Fyld:
- 125 g champignoner
- 3 æg
Varm mælken i en gryde indtil det når kogepunktet. Fjern mælken fra varmen, tilsæt revet cheddar og rør rundt indtil osten er smeltet. Lad det stå i 5 minutter så det kan køle ned.
Tilsæt æg og pisk grundigt.
Tilsæt nu mel, sukker og salt og rør rundt.
Tilsæt til sidst olien, samt purløg (jeg har ikke givet et x antal gram på hvor meget purløg, da det er helt op til dig selv, hvor meget du vil have i, eller om du vil undlade det). Rør rundt og se og der skal tilsættes mere purløg.
Varm en pande på over middel varme. Smør panden med lidt olie og bag pandekagerne indtil de er gyldne på begge sider.
Når du er færdig med at lave crepes, skæres champignoner i skiver og tilsættes på en tør non-stick pande, med lidt salt og peber. Lad dem stege indtil de frigiver vand og det meste af vandet er fordampet igen.
Tilsæt de tre æg og rør rundt indtil det hele er blandet godt sammen og æggene er færdige (smag til med salt og peber).
Tilsæt 1-2 spsk fyld pr crepe og rul dem sammen.
Server nu de lækre fyldte crepes varme.
Velbekomme. 🙂
Ingen kommentarer endnu