Linsesalat – perfekt tilbehør til kød
Mangler du, ligesom mig, altid inspiration til noget spændende tilbehør til diverse kødretter? Så skal denne linsesalat helt sikkert prøves.
Salaten her er en klar favorit, da den smager super frisk og lækker, og så tager den altså ingen tid at lave. Jeg bruger tit denne salat som tilbehør til kylling eller andet kød, som ikke kan stå alene i en ret.
4 prs.
- 250 g grønne linser
- 1 bakke cherrytomater (eller blandede tomater)
- 1 mozzarella
- 2 forårsløg
Start med at koge linserne til de er færdige. De skal være bløde, men ikke så bløde at skindet rundt om falder af.
Når de er kogt bliver de sat til at køle af.
Skær de første 2-3 cm af forårsløgene af, og smid dem væk. (Det er det grønne der smager bedst i salaten.) Skær løgene i tynde skiver, og bland dem sammen med linserne i en tilpas stor skål.
skær tomaterne ud i halve – de må gerne være lidt chunky og skær så osten i små firkanter.
Bland det hele sammen – voila!
Sig mig, er det ikke bare noget af det nemmeste du længe har set? Nu skal du bare finde noget lækkert kød der kan nydes sammen med salaten, velbekommen.
Ingen kommentarer endnu