Vintersuppe (om sommeren)
Jeg ved godt det er sommer, men når det nu bliver dårligt vejr en gang imellem (det er jo uundgåeligt i DK), så synes jeg bestemt at du skulle prøve at kaste dig ud i den her suppe. Suppen er smækfyldt med smag og så er den utrolig nem at lave – desuden så er den kalorielet, så se lige med her!
3-4 personer (alt afhængig af hvor sulten man er)
- 1 spsk olivenolie
- 1 løg
- 2 små gulerødder – eller 1 stor
- 5 champignoner
- 1 lille kyllingebryst (kogt og revet i stykker)
- 150 g orzo pasta (suppehorn kan også bruges hvis ikke du kan finde orzo)
- 1 l bouillon (enten kylling eller grøntsagsbouillon)
- Salt, peber, paprika
Start med at skære grøntsagerne i bitte små stykker.
Svits løget i olien til det er blødt. Tilsæt gulerødderne og champignonerne. Svits indtil champignonerne bliver helt bløde og falder sammen.
Tilsæt bouillon, ca 1/4 dl vand, ½ tsk salt, en smule peber og paprika samt kyllingen. Lad det koge op, skru ned for varmen og lad det simre i 10 minutters tid.
Tilsæt nu pastaen og lad suppen koge til pastaen er kogt færdig.
Velbekommen!
Ingen kommentarer endnu