Kringlebrød med remonce og chokolade

3-lags tortillapizza

piz4

Denne her opskrift er til pizzaelskere, som ikke lige gider at kaste sig ud i det helt store projekt. Det er super nemt og så er det virkelig smart. Du får alle smagene fra pizza, uden al opvasken og arbejdet. Det gode ved opskriftene r at du kan tilføje, eller fravælge lige hvad du har lyst til. Hvis din favoritpizza er med kylling, så skifter du bare oksekødet ud med kylling, hvis du ikke kan lide majs så fjerner du dem bare – du styrer fuldstændig showet.

Her er opskriften på tortillapizzaen jeg lavede:

  • 3 små tortillapandekager
  • 230 g hakket oksekød (jeg brugte 3-7%)
  • 1 hvidløg
  • ½ løg
  • 1 tsk tomatpure
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk salt
  • 1/4 tsk sort peber
  • 4-5 champignoner
  • Majs
  • Revet mozzarella
  • Pizzasauce (jeg brugt færdiglavet)

 

Tænd ovnen på 185 grader (varmluft)

Start med at snitte løget og hvidløget fint.

Opvarm ½ spsk olie på en pande og brun kødet sammen med løg og hvidløg.
Tilsæt tomatpure, paprika, salt og peber og lad det stå indtil kødet er færdigt og har suget alle krydderierne til sig.

Lig en totillapandekage i bunden af en pande.
Smør den med pizzasauce og tilsæt herefter med snittede champignoner, majs, kødsovs og drys med ost – sørg for kun at bruge 1/3 af fyldet da denne process skal gentages 3 gange mere.

piz2
Gentag nu dette indtil du har tre lag – det sidste lag skal afsluttes med ekstra ost, ingen pandekage på toppen.

Bag pizzaen i ovnen i 20 minutter.

piz3

Nyd pizzaen varm, velbekomme 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kringlebrød med remonce og chokolade