Pastaret med fajita kylling
Kan I huske forleden dag da jeg postede de her fajita quesadillas? Jeg var simpelthen så vild med kombinationen af kylling, peberfrugt, løg og fajita at jeg valgte at prøve det af i en pasta ret – og jeg siger jer, det fungerer lige så godt som det gjorde sidst!
Retten er super dejlig til en kold vinteraften – jeg tilsatte lidt chili for at give den det ekstra bid. Inden jeg serverede retten dryssede jeg med lidt revet mozzarella, som smelter ind i retten mens du spiser den… mhhhm, det er virkelig en helt vildt skøn ret!
Hvis du er interesseret i en lidt anderledes, men lækker, pastaret, så se med her!
3-4 prs.
- 1 kyllingebryst
- ½ rød peberfrugt
- ½ gul peberfrugt
- ½ rødløg
- 2 fed hvidløg
- ½ ds hakkede tomater
- 2,5 dl kyllingebouillon (grøntsags kan også bruges)
- 140 g pasta
- Fajita mix
- Salt
- Chilipulver
Start med at skære kyllingen i mundrette stykker.
Skær peberfrugterne samt løget i tynde og små stykker.
Kog pastaen efter anvisning. Dræn dem og sæt dem til side.
Varm 1 spsk olie i en pande. Tilsæt kylling og 1,5 tsk fajita mix. Svits kyllingen indtil den er gennemstegt og lig det til siden.
I en gryde varmes 1 spsk olie.
Svits løget samt peberfrugterne i 2 tsk fajita mix og 1 tsk salt.
Tilsæt de to pressede fed hvidløg.
Svits det hele i 7-10 minutter, indtil løget og peberfrugterne er blevet bløde.
Tilsæt nu hakkede tomater, bouillon, kylling og pasta.
Tilsæt nu 2 tsk fajita mix mere, og eventuelt ½ tsk chiliflager hvis du godt vil have lidt mere bid i retten.
Rør det hele sammen og lad det simre i 5-7 minutter.
Server retten varm, garneret med lidt revet ost.
Velbekommen!
Ingen kommentarer endnu