Sjove 'film muffins'

Pastaret med fajita kylling

4

Kan I huske forleden dag da jeg postede de her fajita quesadillas? Jeg var simpelthen så vild med kombinationen af kylling, peberfrugt, løg og fajita at jeg valgte at prøve det af i en pasta ret – og jeg siger jer, det fungerer lige så godt som det gjorde sidst!
Retten er super dejlig til en kold vinteraften – jeg tilsatte lidt chili for at give den det ekstra bid. Inden jeg serverede retten dryssede jeg med lidt revet mozzarella, som smelter ind i retten mens du spiser den… mhhhm, det er virkelig en helt vildt skøn ret!

Hvis du er interesseret i en lidt anderledes, men lækker, pastaret, så se med her!

5

3-4 prs.

  • 1 kyllingebryst
  • ½ rød peberfrugt
  • ½ gul peberfrugt
  • ½ rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • ½ ds hakkede tomater
  • 2,5 dl kyllingebouillon (grøntsags kan også bruges)
  • 140 g pasta
  • Fajita mix
  • Salt
  • Chilipulver

 

Start med at skære kyllingen i mundrette stykker.
Skær peberfrugterne samt løget i tynde og små stykker.

1

Kog pastaen efter anvisning. Dræn dem og sæt dem til side.

Varm 1 spsk olie i en pande. Tilsæt kylling og 1,5 tsk fajita mix. Svits kyllingen indtil den er gennemstegt og lig det til siden.

I en gryde varmes 1 spsk olie.
Svits løget samt peberfrugterne i 2 tsk fajita mix og 1 tsk salt.
Tilsæt de to pressede fed hvidløg.
Svits det hele i 7-10 minutter, indtil løget og peberfrugterne er blevet bløde.

Tilsæt nu hakkede tomater, bouillon, kylling og pasta.
Tilsæt nu 2 tsk fajita mix mere, og eventuelt ½ tsk chiliflager hvis du godt vil have lidt mere bid i retten.

2

Rør det hele sammen og lad det simre i 5-7 minutter.
Server retten varm, garneret med lidt revet ost.

y

Velbekommen!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sjove 'film muffins'