Onepot pasta med champignon og spinat
Denne her ret er super god hvis du har haft en lang dag på arbejdet, skolen whatever og egentlig ikke gider at gå i krig med det helt store projekt i køkkenet. Retten er rigtig nem at lave og så smager den helt forrygende.
Det gode ved retten er at du kan tilsætte og fjerne diverse ingredienser, da stort set alt kan fungere i retten. Man kan sagtens tilføje lidt gulerod, aubergine, squash osv, hvis man føler at retten bliver lidt for kedelig.
Jeg har ikke meget andet at sige til den end, PRØV DEN!
2 personer
- 6 champignon
- ½ ds butterbeans (drænet)
- 150 g spinat
- 200 g pasta
- 3½-4 dl grøntsagsbouillon
- 1 fed hvidløg (presset)
- 1 forårsløg
- 1,5 tsk salt
- 1 nip sort peber
- 1 tsk paprika
- ½ tsk chiliflager
- 1 spsk olie
Start med at svitse hvidløget, forårsløget (skåret fint) og champignongerne i olien.
Tilsæt spinat, pasta, bouillon og krydderierne.
Lad det koge indtil bouillonen er fordampet (tilsæt evt. mere bouillon hvis pastaerne ikke er kogt ordentligt).
Smages retten til, og server den varm med et stykke lækkert brød.
Ingen kommentarer endnu