Sort-of-red velvet cake

Cannelloni med kødsovs og mozzarella

4

 

Jeg har bare cravet forskellige ting hele ugen, men har ikke haft tid til at lave mad, så har måtte nøjes. Idag havde jeg endelig en dag fri, så jeg valgte at blande det hele i en ret.
Cannellonierne er fyldt med kødsovs, mozzarella, tomatsovs, tomat og jalapeños. Hvis det lyder som noget for dig så læs videre.

7-8 cannellonier

  • Tørrede lasagneplader (jeg brugte fuldkorn)
  • 200 g oksekød
  • 1 forårsløg
  • 1 stort bundt persille
  • 1 mozzarella kugle
  • 1 glas færdiglavet tomatsovs (jeg maaaaagtede virkelig ikke at lave den selv, men det skal du selvfølgelig være mere end velkommen til)
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk tomatpure
  • 1 tomat
  • Syltede jalapeños

7

Forvarm ovnen til 200 grader.
Start med at koge pastapladerne i letsaltet vand. Begynd herefter på kødsovsen.
Kødet svitses i en gryde med lidt smeltet smør. Tilsæt hakket forårsløg, persille og hvidløg og svits i yderligere 1-2 minutter.
Tilsæt tomatpure, salt, paprika og en knivspids sort peber.

1

Hæld en smule af tomatsovsen i et ildfast fad.
Begynd nu på at rulle dine cannellonier.
Smør først tomatsovs på pladen, herefter lidt kød, lidt mozzarella, 1-2 skiver tomat og 2-3 jalapeños.
Rul pladerne til en pølse og lig med den ‘åbne’ side nedad.

2

 

Hæld resten af tomatsovsen henover cannellonierne og strø med ost. Jeg brugte frisk mozzarella, men revet er også helt fint.
Stil fadet i ovnen, og bag dem ved 200 grader i 30 minutter.

Velbekommen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sort-of-red velvet cake