Hindbærfyldte wales-dougnuts

Hele kyllingelår med karry

kylling1

Denne her opskrift er super simpel og rigtig god til de der travle hverdage hvor man gerne vil have lidt lækkert, nemt og forholdsvist sund aftensmad (alt som ikke er pizza og burgere er nærmest blevet sund mad i mine øjne, not a good sign I know..).

Kyllingen tager bogstavlig talt fem minutter at forberede og så klarer ovnen resten. Desuden så kan man lave nærmest al tilbehør til. Vi spiste det med en en lækker linsesalat, men kyllingen er helt klart egnet til flere slags salater, ovnkartofler og andre bagte grøntsager.

Opskriften her er for 4 hele kyllingelår.

  • 4 hele kyllingelår
  • 3 fed hvidløg
  • 5 spsk olie
  • 4 tsk karry
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk sort peber
  • Persille

 

Tænd ovnen på 180 grader (varmluft).

Kyllingelårene renses og puttes i en stor skål.
Tilsæt nu olie, karry, salt of peber i skålen og bland det hele sammen, så al kyllingen er marineret.
Put kyllingen i et ovnfast fad.

Skær hvidløgene i små skiver og fordel dem over kyllingen.

Fordel lidt persille rundt omkring kyllingen (kan undlades, men det giver en super lækker smag).

kylling3

Bag kyllingen i ovnen i 45-60 minutter – tjek kyllingen efter 45 minutter og giv den eventuelt mere hvis den stadig er lidt lyserød.

Las kyllingen hvile i 5 minutter inden den serveres.

Velbekomme 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hindbærfyldte wales-dougnuts