Banan/daim cupcakes
Idag er en god dag, for jeg havde for en gangs skyld, både fri fra skole og arbejde (yay for fredag). Jeg brugte simpelthen dagen så godt som jeg nu kunne – ved at sove og bage (alt andet ville bare ikke være i min ånd).
Jeg havde besluttet mig for at bage cupcakes, men jeg vidste ikke lige helt hvilken smag vi var ude i. Beslutningen var simpelthen så hård, at jeg blev nødt til at lave den med to smage (decisions, decisions).. Nemlig banan OG Daim (det bliver altså ikke bedre end det her venner).
Opskriften er til ca. 7 cupcakes:
- 50 g smør (stuetemperatur)
- 75 g rørsukker
- ½ tsk vaniljesukker
- 1 æg
- 1 moden banan
- 1/4 dl kernemælk
- 1/4 tsk kanel
- 1 nip salt
- 1/4 tsk natron
- ½ tsk bagepulver
- 75 g mel
- 42 g Daim (det er 1½ af de små pakker man kan købe diverse steder)
Start med at blende smør, sukker og vaniljesukker i en foodprocessor.
I en ny skål moses bananen sammen med mælken.
I en tredje skål blandes mel, natron, bagepulver, salt og kanel sammen.
Tilsæt skiftevis bananblandingen og melblandingen til smørmassen.
Hak daim og rør det rundt i dejen til sidst.
Dejen fordeles i de 7 muffinforme og bages ved 175 grader i 25 minutter.
Begynd på frostingen imens du venter. Her er hvad du skal bruge:
- 60 g smør
- 2,5 dl flormelis
- 1 tsk vaniljesukker
Rør det hele sammen (tilsæt eventuelt mere flormelis hvis den er for tynd).
Opbevares i køleskabet indtil kagerne er klar.
Lad kagerne køle af på en rist inden de pyntes med frosting og topping.
Velbekommen!
My spouse and I stumbled over here by a different
page and thought I may as well check things out. I like what I see so now i’m following you.
Look forward to looking at your web page again.